HALLINGBY SKOLEKORPS
Da er prosjekt "Uniformer", over. Vi vil med dette takke for et fantastisk flott samarbeid hos dere ang uniformene våre. Vi fikk mye god hjelp da vi skulle velge inn for nye uniformer,dere var veldig gode på og gi råd om hva som passet og hva som var mest fornuftig,vi følte oss trygge i dette prosjektet. Vi anbefaler dere på det sterkeste. Dere har vært veldig lette og få tak i når vi hadde behov for svar på våre spørsmål,det og kunne jobbe så tett innpå har vært bare positivt. Alle korpsmedlemmene har nå fått utlevert sin uniform og det ble tatt i mot med stor jubel over hvor fine de ble. Vi hadde utrolig fine og stolte barn som sto oppstilt på 17 mai i nye uniformer. Jeg takker dere alle for mye god hjelp. Uniformforvalter for Hallingby skolekorps, Helle Trine Grønlie
KIRKENES HORNMUSIKK
Vi er kjempe fornøyd med uniformene fra dere, det er litt ull i stoffet og det er bare bra siden vi bor så lang oppe i nord. Det varmer litt mere enn vanlig stoff. Vi føler oss veldig stilig i disse flotte uniformene, det er morsomt at vi har designet selv merke vi har på armen. G-nøkkelen. Mvh. Rigmor Bekkeli, Sekretær i Kirkenes Hornmusikk.
DOKKA SKOLEKORPS
Vi opplever å bli møtt av profesjonelle fagfolk, som er løsningsorientert og imøtekommende når vi henvender oss til K Stormark Konfeksjonsfabrikk AS. Våre bestillinger har alltid kommet til avtalt tid, og vi er så heldige at vi bare kan komme innom fabrikken å kjøpe lagerførte varer. Det betyr mye for oss, og vi føler oss alltid velkomne. Vi er stolte av å ha en av de få gjenværende konfeksjonsfabrikkene i Norge i vårt nærmiljø, og vi vil anbefale andre om å kjøpe sine uniformer og tilhørende utstyr fra K Stormark Konfeksjonsfabrikk AS. For Dokka Skolekorps, leder Monica Andersson.
EIKLI SKOLEKORPS
I 2014 fikk vårt korps tildelt en større gave fra Sparebankstiftelsen Ringerike-Hadeland. Det gjorde oss i stand til å gå til innkjøp av nye uniformer. De gamle uniformene var da blitt både 30 og 40 år gamle, og vi trengte sterkt å få nye. Vi skulle markere 70 års jubileum våren 2015, og vinteren 2014-2015 gikk vi ut og forespurte flere leverandører om tilbud på uniformer. Vi ville ha uniformer med et mer moderne snitt, men med samme tradisjonelle farger som våre gamle. I tillegg til fra Stormark AS, fikk vi også tilbud fra leverandører av utenlandsk produserte uniformer.  

For oss var det viktig å velge en trygg, seriøs og kvalitetsbevisst leverandør, som også kunne levere samme uniform framtida, og foreta evt. korreksjoner på uniformer i bruk. Vi så det også som en klar fordel å velge norsk produksjon. Vi valgte derfor Stormark AS på Dokka. De var veldig løsningsorienterte, oppfylte våre krav og forventninger, og til jubileumskonserten i mars 2015 stilte korpset i ny flotte uniformer, levert av Stormark AS. For Eikli skolekorps, Øyvind Eidsgård
KARLSRUD SKOLES MUSIKKORPS
Vi gikk til anskaffelse av nye uniformer i Karlsrud skoles musikkorps i 2011. Vi brukte lang tid på å innhente tilbud og forslag fra forskjellige leverandører, men Stormark skilte seg ut som den beste. I utformingen av uniformene fikk vi god hjelp, men også ved etterbestillinger er det alltid god hjelp å få. Lurer jeg på noe med størrelser er Gro alltid behjelpelig med forklaringer. Vi får raskt svar på mailer og alltid god service. Og vi er så fornøyd med uniformene!
Med vennlig hilsen Heidi Olsen
VÅLAND SKOLEKORPS
Våren 2014 skulle Våland skolekorps i Stavanger bestille/komplettere med nye uniformer.  Vi skulle ha noen i standard størrelser og i tillegg ønsket de eldste jentene seg litt mer jentefasong på sine bukser og jakker.  Vi tok da kontakt med Stormark som viste strålende service.  Vi fikk tilsendt prøveuniformer som vi hadde god tid til å få prøvd på musikantene.  I tillegg var det ingen problemer med å få uniformene lik med de vi hadde allerede fra før. Det var viktig at vi fikk mest mulig lik blåfarge og at de kunne levere med samme biser på buksene og samme lommer mm. Vi fikk alt slik vi ønsket det og vi kan på det varmeste anbefale å bestille fra Stormark.  De leverer det du ønsker til avtalt tid/pris og svarer raskt på alle henvendelser.
Med vennlig hilsen Signe Stølen Høgberg
KRISTIANSAND SKOLEMUSIKKORPS
Da Kristiansand Skolemusikkorps skulle ha nye uniformer til korpsets 90-årsjubilum i 2016 falt valget på K.Stormark som også var leverandør av korpsets gamle uniform. Kvaliteten på den gamle uniformen sammen med produsentens tilgjengelighet var det som overbeviste korpsets styre om at dette var det beste valget også denne gangen. I ettertid kan vi slå fast at valget var riktig. Gjennom hele prosessen fra å velge uniformseffekter, tilpasse deler av uniformen til spesiell ønsker, prøvetaking og til den endelige leveransen, har Stormark vist seg å være utrolig ekspeditte, samarbeidsvillige og leveringsdyktige. Korpset er veldig fornøyd med en problemfri bestillingsprosess, og en flott uniform!
Mev vennlig hilsen Lene Sandø Hartveit
LANDE SKOLEMUSIKKORPS
Vi er superfornøyde med uniformene, og komuniksjon er bare helt fantastisk. Og all hjelp underveis til super flotte uniformer vi kan ha i mange år fremover. Vi vil virkelig anbefale dere.
Mvh Tonje Mæland
FAGFORENINGENS MUSIKKLAG HØYANGER
er svært nøgd med valg av leverandør av nye uniformer. Vi synes sjølv at uniformane vart flotte og hauster mykje skryt når vi er ute å marsjerer. 
Vi fikk god veiledning undervegs av Gro Hjelmen på K Stormark Konfeksjonsfabrikk. Alltid hjelpsom og flink både på telefon og e-post. 
Mvh Hilgegunn Norevik Løland
SAMA SKOLEKORPS
Opplevde samarbeidet med K Stormark som utmerket, helt fra vi sendte første forespørsel om pris og utforming, til uniformene var levert. 
Dere hadde forslag til utforming og fargevalg, og vi er fornøyde med resultatet. Vi satte stor pris på at dere kom opp til Harstad for å ta mål til de nye uniformene våre. 
Det har også vært lettvint å få sendt opp flere uniformer når vi har hatt behov for det. 
Vi er fornøyde med kvaliteten på uniformene våre, og er stolte over å vise oss fram i dem.
Med hilsen Ester Bäckström
KLYVE SKOLEKORPS
Utrolig god informasjon om produktene og valgmuligheter, både før og under bestilling. 
Bra oppfølging og service, god kvalitet på sluttproduktet, som alle i korpset er stolte av å bære.
Mvh Marianne Andersen Krogsund